Kranio Sakral Terapi

Terapiens historie

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet - samt centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. hjernevæsken, der pumpes rundt, uden om hjernen.


Den pumpebevægelse kaldes KST rytmen. Den blev opdaget af lægen William Southerland i 1920´erne, og er i dag en del af lægestudiet i USA. I 1776 etablerede Dr. Upledger den første KST undervisning for menigmand, og siden er KST blevet den hurtigst voksende kropsterapi USA og Europa.

Kranio-Sakral Terapien kom til Danmark i ´86, blandt andet via Trine Rosenberg og hendes daværende mand. I dag er Trine Rosenberg kendt som Kranio-Sakral Terapiens foregangskvinde i Danmark, som behandler - og som kompetenceformidler via uddannelser, instruktionsfilm, bogudgivelser og foredragsvirksomhed.

Terapien i praksis

Behandlingsformen består af forskellige teknikker, der alle har "det blide tryk" til fælles. Det vil sige, at terapeuten med meget let hånd trykker specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben.

Under behandlingen ligger klienten på en briks på ryggen eller på maven og gerne med tøj på. Børn og især spædbørn kan også modtage behandlingen siddende eller båret - af pårørende eller terapeuten.

Det er yderst behageligt at modtage behandlingen, og klienten vil opleve en dyb form for afspænding.

Send SMS, hvis du ønsker en behandling

Brug formularen til at sende en SMS med info om den ønskede behandling og tidspunkt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt