Barn/baby behandling

Fordi vi bliver klemt under fødslen
Vi når dårligt at komme til verden før kroppen udsættes for overlast. Først presses kraniet af den snævre fødselskanal. Og efterfølgende vrides og trækkes der, for at frigøre den lille krop. Det synes umiddelbart naturligt, men får desværre alt for ofte svære og langvarige konsekvenser. Undersøgelser viser, at hele 88 % af nyfødte børn udsættes for skader i lettere eller sværere grad allerede i forbindelsen med fødslen. Skader, med mange følgevirkninger:

  • Hovedpine og stress
  • Søvnproblemer
  • Kolik og fordøjelsesproblemer
  • Hyperaktivitet og DAMP
  • Motoriske problemer

Når der presses, vrides og trækkes for hårdt kan kraniet og rygsøjlen ikke selve finde tilbage til sin "rigtige" facon. Det kan f.eks. medføre et asymmetrisk tryk på hjernen, som da ikke fungerer optimalt.


Det kan også afstedkomme, at den store nerve, "Nervus Vagus", der går ud mellem kraniet og 1. nakkehvirvel bliver klemt. Det går ud over kroppens funktioner, fordi nakkespændinger vil begrænse blodtilførslen og nervernes signaler til både krop og hjerne.

Kranio-Sakral Terapien omfatter særlige teknikker til nyfødte og børn med fødselsskader. Behandlingen kan lette eller helt fjerne de fleste følgevirkninger, og i mange tilfælde med mærkbare resultater efter ganske få behandlinger.

Send SMS, hvis du ønsker en behandling

Brug formularen til at sende en SMS med info om den ønskede behandling og tidspunkt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt